Calendar evenimente

  • În curând..


Când va avea loc următorul training PCM®?

O noua editie a trainingului PCM® va avea loc in curând!

 

Daca doresti sa participi la curs, click aici pentru a completa formularul de inscriere

 

Ti-ai dori sa ai un set de instrumente, tehnici si metode prin care sa iti poti imbunatati relatiile cu persoanele importante din viata ta?

PCM® este unul dintre cele mai eficiente modele de gestionare a personalitatii umane, singurul model care ofera predictii asupra comportamentul uman!

PCM® a fost utilizat de catre NASA in selectia si trainingul misiunilor spatiale cu echipaj uman, de catre Bill Clinton in cele doua campanii prezidentiale victorioase, si a imbunatatit viata oamenilor timp de generatii!

 

Costul cursului de PCM® este de:

  • pentru persoane fizice: 300 euro*.
  • pentru persoane juridice: 400 euro*.
  • daca doriți doar profilul psihologic individual PCM, acesta costă 140 euro*.

* Echivalentul in lei la cursul BNR din ziua facturarii. Nu se percepe TVA.

Pentru efectuarea platii, va rugam sa completati formularul de inscriere cu datele Dvs. de facturare. Pe baza datelor din formularul de inscriere va vom emite factura pentru efectuarea platii in contul societatii noastre.

In costul cursului sunt  incluse:

  • profilul individual de personalitate (in limba romana), pe baza caruia se va desfasura cursul in mod interactiv;
  • manualul cursului cu exercitii (in limba romana);
  • planul individual de actiune (in limba romana);
  • certificatul de absolvire a cursului;
  • pauzele de cafea.

Participantii sunt considerati inscrisi la curs in momentul achitarii integrale a tarifului cursului.Neparticiparea la curs nu implica returnarea tarifului cursului.

Process Communication Model®, este un instrument de management si cunoastere a personalitatii utilizat, printre altii, de catre NASA pentru selectia si trainingul misiunilor spatiale cu echipaj uman si de catre Bill Clinton in cele 2 campanii victorioase consecutive ale sale pentru Casa Alba!

“Dacă vrei să te audă, vorbeşte-le pe limba lor!”
Te-ai confruntat cu cel puţin una din situaţiile următoare?

■ ca manager, ai avut oameni in subordine care pareau ca nu inteleg ceea ce spui si nu isi executau sarcinile, dar doreai sa-i mentii in functie pentru ca aveau calitati deosebite?

■ ca lider, te afli în faţa unei noi provocări şi trebuie să-i faci şi pe ceilalţi să îţi urmeze viziunea?

■ ai calităţi şi abilităţi personale foarte bune şi cu toate acestea performanţa ta profesională nu se ridică la nivelul la care te aştepţi?

■ ti se reproşează că nu comunici bine, deşi ţi se pare că vorbeşti mereu cât se poate de limpede?

■ relatia cu partenera/partenerul de viata s-a deteriorat?

■ consideri că opiniile tale merită să fie ascultate şi să beneficieze de atenţia cuvenită din partea celorlalţi?

■ ai colegi sau subalterni cu care nu te înţelegi, dar cu care trebuie să lucrezi şi să-i motivezi?

■ simţi că există tensiuni sau conflicte în echipa pe care o conduci sau din care faci parte şi doreşti să le previi sau să le gestionezi cu succes?

■ vinzi produse sau servicii iar concurenţa ţi-a luat-o înainte?

■ viaţa la birou ţi se pare plictisitoare?

Participa la PCM® – şi iti vei creşte performanţa in activitate şi calitatea relaţiilor personale si profesionale!

Principala cauză care stă la baza tuturor acestor probleme este managementul deficitar al comunicării ■ Fiecare dintre noi avem caracteristicile a şase tipuri de personalitate, structurate pe verticală sub forma etajelor unui imobil, în funcţie de cantitate de energie aferentă fiecărui tip de personalitate ■ Parterul reprezintă personalitatea noastră de bază, adică partea înnăscută şi cea mai puternică a personalităţii noastre ■ Fiecărui tip de personalitate îi corespunde un canal preferat de comunicare şi o percepţie de contact (un filtru favorit) prin care percepem lumea, prin care îi contactăm pe ceilalţi şi prin care preferăm să fim contactaţi ■ În momentul în care încep o conversaţie, o fac din personalitatea mea de bază ■ Când baza mea de personalitate diferă de cea a interlocutorului, există o nepotrivire între canalul şi percepţia mea şi cele ale interlocutorului şi se produce un dezacord în comunicare, care are ca şi rezultat apariţia stresului/blocajului in comunicare, resimţit de fiecare din participanţii la comunicare ■ Dacă unul dintre interlocutori nu îşi adaptează modul de comunicare la cel al partenerului de discuţie, stresul resimţit de ambii parteneri se adânceşte si iau naştere conflictele ■ Autorul Process Communication Model® este Dr. Taibi Kahler, un reputat psiholog clinician american, pentru descoperirea căruia a fost distins cu prestigiosul premiu ştiinţific “Eric Berne” şi a fost onorat de către specialiştii din 52 de ţări ■ Din 1978, la solicitarea psihiatrului principal al NASA, Dr. Terrence McGuire, Dr. Taibi Kahler a utilizat PCM® în selecţia şi pregătirea astronauţilor, precum şi pentru predicţia comportamentului acestora în condiţii de stres ■ Fostul preşedinte al SUA, William Jefferson Clinton a utilizat cu succes Modelul în cele doua campanii electorale victorioase consecutive pentru Casa Alba ■ Până în prezent, peste 1.000.000 de persoane din întreaga lume au folosit cu succes Modelul ■ Vă aşteptăm cu caldura să începem împreuna o călătorie extraordinară în cunoaşterea naturii şi personalităţii umane!

Site-uri oficiale:

www.processcommunication.ro

www.processcommunication.eu

www.kahlercom.com

 

Trainer: psih.dr. Daniel Ciucur, trainer certificat PCM® din 2009, cu o experiență de peste 180 de traininguri PCM de bază, avansate si follow-up.

Pentru orice informatii, va stam la dispozitie la adresa de mail: danielciucur@yahoo.com si la nr. de telefon: 0744.55.77.54

Va asteptam cu caldura!