Calendar evenimente

  • În curând..


Process Communication Model®

Nasa res

In cadrul Galei Premiilor Bussines Edu*, in urma unei cercetari efectuate de catre Exec-Edu, trainingul PCM® sustinut de catre Dragos Bucurenci si organizat de catre Exec-Edu, a fost declarat cel mai bun Program de training al anului, de peste 1000 de profesionisti care ocupă functia de General Manager, HR Director, OD Manager, Learning & Development Manager, Training Manager, HR Manager sau HR Business Partner in peste 380 de companii din Romania (fiecare cu peste 100 de angajati)!

*Gala Premiilor Business Edu este un eveniment anual care răsplătește excelența în training, coaching, programe de dezvoltare personală și încurajează standardele înalte și inovația în această industrie. Cele șase premii acordate in anul 2010 au fost: Compania de training a anului 2010, Programul de training al anului 2010, Cea mai bună platforma de e-learning 2010, Trainer-ul anului 201, Coach-ul anului 2010, Cel mai bun jurnalist în domeniul HR din 2010.

PROCESS COMMUNICATION MODEL® (MODELUL PROCESULUI DE COMUNICARE®) este un modern instrument de management si intelegere a personalitatii umane care s-a  demonstrat a fi foarte util pentru cresterea performantei in activitate si pentru imbunatatirea calitatii  relatiilor personale si profesionale.

PROCESS COMMUNICATION MODEL® este unul dintre cele mai eficiente  instrumente contemporane de leadership organizational utilizate la nivel mondial.

Conceptele pe care se bazeaza PCM® au solide baze stiintifice si au fost validate continuu pe parcursul a peste 38 de ani de  cercetari si verificari stiintifice.

Autorul Modelului, Dr. Taibi Kahler, este un psiholog clinician recunoscut la nivel international. In 1977, a fost onorat cu cea mai inalta distinctie stiintifica din domeniul Analizei Tranzactionale, Premiul Stiintific Memorial Eric Berne, pentru descoperirea din domeniul clinic care a pus bazele si a condus la crearea Modelului. Aceasta descoperire a permis specialistilor din domeniul clinic sa reduca semnificativ perioada de tratament a pacientilor ca urmare a imbunatatirii majore a comunicarii dintre specialisti si pacienti.

Initial, PCM® a fost utilizat in domeniul psihologiei clinice si psihoterapiei, ca model clinic  care faciliteaza pacientilor sa se ajute ei insisi. In aceste domenii este utilizat si in prezent.

Dr. Terence McGuire, psihiatrul principal al programului spatial al NASA pentru mai mult de 40 de ani, a fost atat de impresionat de Dr. Kahler si de eficienta Modelului, incat l-a invitat pe Dr. Kahler sa participe in 1978 la o sesiune de interviuri de selectie. Din 1978, NASA foloseste acest Model pentru selectia si pregatirea astronautilor, precum si pentru predictia comportamentului acestora in  conditii de stres.

La solicitarea managerilor din corporatii si organizatii multinationale importante, Dr. Kahler a transpus conceptele Modelului in termeni de management organizational, iar din 1981 si pana in prezent, PCM® este utilizat cu succes in companii si organizatii din intreaga lume.

Fostul presedinte al SUA, William Jefferson Clinton a utilizat cu succes Modelul in cele doua campanii electorale succesive victorioase pentru Casa Alba. A utilizat conceptele PCM® in discursurile sale electorale iar Dr. Kahler a fost  specialistul sau in psihodemografie in perioada petrecuta de Bill Clinton la Casa Alba. “Dr. Taibi Kahler este un geniu”, sunt cuvintele prin care presedintele Bill Clinton a caracterizat competenta consilierului sau.

Pana in prezent, peste 700.000 de persoane  din intreaga lume au folosit cu succes Modelul.

Ceeste PCM® şi cine este Dr. Taibi Kahler?
Ce câştig dacă urmez acest curs?
Sună familiar? Situaţii cu care te‑ai confruntat deja
Ce conţine? Formatul cursului
Beneficii
Cuprinsul programului de trei zile
Despre trainer
Referinţe (selecţie)
Daca doresti sa participi la un curs, click aici pentru a completa formularul de inscriere


Psih. Dr. Daniel Ciucur este distribuitor independent, certificat şi licenţiat al Process Communication Model® şi al tuturor materialelor conexe acestuia, ale căror drepturi de proprietate le deţine Kahler Communications, Inc. Numele de Kahler Communications este utilizat cu permisiunea explicită a Kahler Communications, Inc. şi persoana, entitatea, sau firma distribuitoare nu este în niciun fel asociată, deţinută, în întregime sau parţial, controlată sau gestionată de către Kahler Communications, Inc. “PCM®” şi “Process Communication Model®” sunt mărci înregistrate ale Taibi Kahler Associates, Inc.